Wie is Marleen

Ik heb een passie voor mensen. Waar je mij ook tegenkomt, ik ben altijd in gesprek.

MIJN PASSIE

ipad

Een oud collega zei ooit tegen mij: “Het maakt niet uit wie jij ontmoet. Jij kan werkelijk met iedereen contact leggen.” Van werkvloer tot directie. Ik bezit een aanstekelijk enthousiasme, waarmee ik mensen aanspoor, bemoedig en versterk.

Wat mij kenmerkt:

+ Trainer en adviseur

+ Motivator

+ Teamspeler

+ Bruggenbouwer

+ Analytisch

+ Creatief

+ Passie

MIJN ACHTERGROND

ipad

Als strategisch adviseur heb ik ruim 10 jaar voor kleine en grote ondernemingen gewerkt, zowel nationaal als internationaal. Hierbij heb ik ruime kennis en ervaring opgedaan in de ontwikkeling van bedrijfsstrategieën en businessplannen.

MIJN HART

ipad

Ik heb de afgelopen jaren ervaren dat het Nederlandse bedrijfsleven zijn slagkracht verliest. Ondernemerschap wordt meer en meer overleven in plaats van het verzetten van bakens. Gelijksoortige bedrijven, veel van het zelfde en weinig bevlogenheid lijken Nederlandse ondernemingen te typeren.

Vanuit mijn kennis en ervaring zie ik dat het bedrijfsleven op een drietal gebieden nog veel onbenut en verborgen potentieel kent:

+ Authenticiteit: Wat maakt mij uniek en hoe blijf ik mezelf onderscheiden?

+ Creativiteit: Wat maakt mijn onderneming creatief en hoe blijf ik  vernieuwen?

+ Visie: Wat maakt mijn visie uniek en hoe blijf ik vooroplopen?

Vanuit deze behoefte heb ik NewHope opgericht om bedrijven hun potentieel te laten ontdekken en verder te ontwikkelen.